Naša žestoka pića

pruna-sljiva-post

RAKIJA ŠLJIVA – PRUNA

Naša rakija je napravljena od najboljih rakijskih sorti šljive. Na osnovu tradicije i znanja koje se prenosilo sa generacije na generaciju i vrhunske tehnologije, nastala je PRUNA rakija od šljive. Brižljivo smo je čuvali godinu dana u hrastovom buretu. Kristalno bistra rakija koju karakteriše izuzetna svežina. Srednje razvijen buke oplemenjen notama koje potiču od hrasta. Pun harmoničan ukus. Rakija ostavlja sveukupnu mekanu i pitku impresiju u završnici. Servirati je na sobnoj temperaturi kako bi do punog izražaja došao njen raskošni ukus.

pruna-viljamovka-post

RAKIJA VILIJAMOVKA – PRUNA

Rakija napravljena od viljamovke, najcenjenije sorte kruške. Cilj nam je bio da pretočimo u rakiju svu eleganciju ove stare engleske sorte kruške. Osvojiće vas jedinstvenim mirisom, elegantnom strukturom i pitkošću. Karakterišu je naglašene sortne arome kruške viljamovke. Na ukusu je puna, kompleksna, a voćne impresije vode do duge mekane završnice.

pruna-travarica-post

RAKIJA BERGKRÄUTER – PRUNA TRAVARICA OD PLANINSKOG BILJA

Rakija travarica od odabranog planinskog bilja sa homoljskih livada. Macerirano 16 vrsta aromatičnih trava (anis, menta, itd) kako bi stvorili jedinstven doživljaj netaknute prirode u kombinaciji sa aromama koje ovu rakiju uzdižu iznad uobičajenih rakija koje ste do sada imali priliku da pijete.

pruna-db49-post

DB RAKIJA – PRUNA

Kupažirani destilati šljive, dunje i jabuke. Tradicionalni stil rakije koji u sebi nosi nešto “tradicionalno otmeno”uz jačinu od 49%. Dovoljno voćne slatkoće, odlična tipičnost šljive koja je znalački ukomponovana u kupaži sa destilatima dunje i jabuke.

pruna-db42-post

DB RAKIJA – PRUNA

Kupažirani destilati šljive, dunje i jabuke. Tradicionalni stil rakije koji u sebi nosi nešto “tradicionalno otmeno”uz jačinu od 42%. Dovoljno voćne slatkoće, odlična tipičnost šljive koja je znalački ukomponovana u kupaži sa destilatima dunje i jabuke.

pruna-dry-gin-post

PRUNA DRY GIN

Prvi domaći destilovani džin iz istočne Srbije. Pruna Dry Gin je rezultat kombinacije strasti i London Gin tehnologije. Neizostavni sastojak koji će dati dodatnu dimenziju vašim koktelima.

pruna-summer-gin-post

PRUNA SUMMER LIME GIN

Summer Lime Gin je posebna edicija džina. Pored kleke, prilikom destilacije su korišćeni limeta i druge aromatične i začinske biljke. Zahvaljujući svežini i prijatnoj aromatskoj strukturi, biće vam idealan partner sa kojim ćete ublažiti toplinu leta.