Naša žestoka pića

pruna-sljiva-post

RAKIJA ŠLJIVA – PRUNA

Naša rakija je napravljena od najboljih rakijskih sorti šljive. Na osnovu tradicije i znanja koje se prenosilo sa generacije na generaciju i vrhunske tehnologije, nastala je PRUNA rakija od šljive. Brižljivo smo je čuvali godinu dana u hrastovom buretu. Kristalno bistra rakija koju karakteriše izuzetna svežina. Srednje razvijen buke oplemenjen notama koje potiču od hrasta. Pun harmoničan ukus. Rakija ostavlja sveukupnu mekanu i pitku impresiju u završnici. Servirati je na sobnoj temperaturi kako bi do punog izražaja došao njen raskošni ukus.

pruna-viljamovka-post

RAKIJA VILIJAMOVKA – PRUNA

Rakija napravljena od viljamovke, najcenjenije sorte kruške. Cilj nam je bio da pretočimo u rakiju svu eleganciju ove stare engleske sorte kruške. Osvojiće vas jedinstvenim mirisom, elegantnom strukturom i pitkošću. Karakterišu je naglašene sortne arome kruške viljamovke. Na ukusu je puna, kompleksna, a voćne impresije vode do duge mekane završnice.

pruna-dry-gin-post

PRUNA DRY GIN

Prvi domaći destilovani džin iz istočne Srbije. Pruna Dry Gin je rezultat kombinacije strasti i London Gin tehnologije. Neizostavni sastojak koji će dati dodatnu dimenziju vašim koktelima.

pruna-summer-gin-post

PRUNA SUMMER LIME GIN

Summer Lime Gin je posebna edicija džina. Pored kleke, prilikom destilacije su korišćeni limeta i druge aromatične i začinske biljke. Zahvaljujući svežini i prijatnoj aromatskoj strukturi, biće vam idealan partner sa kojim ćete ublažiti toplinu leta.

GINTRUS GIN

PRUNA GINTRUS GIN

Pruna GINTRUS je rezultat izuzetne ljubavi prema dzinu.Tradicionalna kleka u kombinaciji sa citrusnim  vocem daje svezinu i pruza nova  iskustva.PRUNA GINTRUS je cist ukus snage u vasem koktelu.