PRUNA JE HIT! NEMA SUMNJE U TO!

Jučerašnji dan je bio ispunjen uzbudljivim dešavanjima na štandu vinarije i destilerije Pruna. Beogradski sajam je od samog otvaranja proključao jer su posetioci sa svih strana došli da otkriju novosti na vinskoj i rakijskoj sceni Srbije i regiona.
BeoWine nagrada 2
Veliko nam je zadovoljstvo što je na BeoWine Sajmu vina i rakija ove godine Pruna privukla pažnju i žirija sastavljenog od novinara koji su nam dodelili nagradu SAJAMSKI HIT 2017 za kvalitet, celokupni nastup i inovativnost u predstavljanju portfolija Pruna rakija i vina. Ta nagrada nam je potvrda da smo krenuli pravim putem i da možemo dati svoj doprinos daljem razvoju rakijske scene Srbije.
BeoWine nagrada
Pruna je na svom štandu predstavila novu etiketu u okviru svoje vinske ponude. Odabrali smo najbolje grožđe za posebnu BLACK LABEL liniju šardonea iz 2015. godine odležalog 9 meseci u srpskom  bariku. Uspeli smo da u vinu sačuvamo karakter šardonea i njegovu svežinu i voćnost u kojoj se prepliću tonovi citrusnog voća, ananasa, žute jabuke i breskve . S druge strane, srpski hrast ga je obogatio notama nagorelog hrasta, vanile, biskvita, puterastim tonovima.
pruna chardonnay black label
A kao završnica dana, u 16.30h je održana radionica RAKIJA R-EVOLUTION gde smo predstavili naš koncept i viđenje savremene srpske rakije. Pokazali smo predele istočne Srbije na kojima raste voće od kog nastaju Pruna rakije. Nastup na BeoWine sajmu nam je dao priliku da čujemo mišljenje ljubitelja vina i rakije o našim proizvodima i sada već možemo da potvrdimo da ćemo još istrajnije istrajati na tom putu da srpska rakija stekne status koji zaslužuje.
inst-rakija-revolution