Pruna na Sajmu turizma u Nišu od 30. marta do 1. aprila

Na Sajmu turizma od 30. marta do 1. aprila u Hali SC Čair u Nišu na štandu “Vina sa juga Srbije” predstaviće se i Destilerija i vinarija Pruna.

Pozivamo vas da probate izbor naših najboljih vina i rakija!

18. Međunarodni sajam turizma i aktivnog odmora, Niš 2017, okupio je oko 130 izlagača iz Srbije i regiona. Među njima su turističke organizacije gradova i opština, turoperatori i turističke agencije, hotelijeri, predstavnici banja i zdravstvenog turizma, predstavnici sportsko-rekreativnog turizma i aktivnog odmora, klubovi adrenalinskih sportova, etno domaćinstva, udruženja samostalnih izlagača suvenira, organizatori manifestacija ali i destilerije i vinarije na zajedničkom štandu.

Grad Niš još jednom će biti mesto okupljanja raznovrsnih učesnika zemlje i regiona, predstavnika turističke privrede koji će prezentovati svoju ponudu, programe i aktivnosti.

Pored raznih programa biće organizovane promocije i degustacije jela i pića u okviru posebnog dela izlagačkog prostora koji je namenjen gastronomskoj i vinskoj ponudi “Gastronomija i vino!, kao vida promocije kulturnog nasleđa, kao i u prezentaciji posebnih programa koji se tradcionalno održava u konferencijskog sali. (Pruna.rs)

Pruna u Nišu na Sajmu turizma 2017