Pruna na Sajmu vina i gastronomije 2017, 11. i 12. avgusta

U petak i subotu, 11. i 12. avgusta 2017, na Letnjoj pozornici Tvrđave u Nišu biće organizovan Sajam vina i gastronomije na kom će se predstaviti i Destilerija i vinarija Pruna.
Pruna će ponuditi posetiocima izbor najboljih vina – Cabernet, Chardonnay, Chardonnay Black Label i Vino od višnje; zatim, rakije – vilijamovku i šljivu – i prvi džin iz istočne Srbije – “zmajevac” kao i posebnu ediciju džina – Summer Lime Gin.
Naissus Wine & Fine Fair održava se od 2011, a ove godine na sajmu će se predstaviti i proizvođači sireva, pršuta i maslinovog ulja, kao i proizvođači prateće opreme.
Pored raznih programa biće organizovane promocije i degustacije jela i pića.
Istovremeno, od 10. do 13. avgusta, u Nišu se održava i festival Nišville. Publika će biti u prilici da vidi i čuje Vasil Hadžimanov Band i Biseru Veletanlić, Patti Austin, Darka Rundeka, Ramba Amadeusa, Alpha Blondy & Solar System, Candy Dulfer Band i druge izvođače.
Nišville nije samo muzički festival, tako da će publika moći da uživa i u filmskim projekcijama, pozorišnim predstavama, izložbama i drugim zanimljivim događajima, koje će još više ulepšati Sajam vina i gastronomije i Prunina vina, rakije i džin.
600x400_NWL