PRUNA NA VINOFESTU U VRŠCU

Vinarija i destilerija PRUNA ove godine nastavlja svoje predstavljanje na vinskim i rakijskim sajmovima i festivalima širom Srbije. Zato će 17. i 18. marta 2017. godine u Vršcu, u velikoj sali hotela Srbija u periodu od 10h do 18h Vrščanima i njihovim gostima na festivalu vina VINOFEST biti predstavljena Prunina vina i rakije iz braničevskog vinogorja .

Već tradicionalno, po 12. put se u Vršcu održava ovaj međunarodni festival u slavu vinarske tradicije Vršca i južnog Banata. Pored izuzetne prilike da se posetioci upoznaju sa ponudom vina iz rejona južnog Banata, festival VINOFEST takođe privlači i brojne vinarije iz Podunavlja, od Mađarske i Hrvatske do Rumunije i Bugarske. Organizatori očekuju oko 60 izlagača ove godine.

PRUNA će na ovogodišnjem Vinofestu predstaviti svoja vina, među kojima su i Chardonnay i Chardonnay Black Label iz berbe 2015 koje je svoju premijeru imao na BeoWine Fair 2017 u Beogradu, te specijalno voćno vino od  odabranih plodova oblačinske višnje. Želja nam je i da predstavimo tradiciju istočne Srbije i Kučeva u segmentu rakija, tako da će ljubitelji žestoke kapljice moći da probaju naše rakije koje su već privukle pažnju javnosti svojim kvalitetom.

Očekujemo vas!

PRUNA-na-vinofesto-u-vrscu-opsti-sajt