RAKIJA REVOLUTION I U KUČEVU

Destilerija Pruna će u okviru ovogodišnje Zimske škole poljoprivrede koja se tradicionalno održava za poljoprivrednike iz braničevskog kraja u organizaciji opštine Kučevo i Poljoprivredne savetodavne i stručne službe iz Požarevca predstaviti svoj rad i iskustva na kreiranju modernog identiteta srpske rakije. Taj novi koncept srpske rakije je predstavljen na tržištu pod imenom Rakija Revolution.

U Svečanoj sali Opštine Kučevo, 16.03.2017. godine, sa početkom u 12h (ulaz besplatan za sve zainteresovane) stručni tim destilerije i vinarije Pruna, koji čine Predrag Jojić, izvršni direktor i Dr Radovan Đorđević, tehnolog, će na primeru Pruninih rakija pokazati kako da se na najbolji način iskombinuju tradicija koja se prenosi sa kolena na koleno i savremeni tehnološki postupci i oprema. Prunine rakije su pokazatelj da tradicija i savremeno doba nisu suprotstavljeni međusobno.

Rakije iz destilerije Pruna su već privukle pažnju poznavalaca i ljubitelja na najznačajnijim manifestacijama u Beogradu, a poljoprivrednici će na predavanju imati priliku da saznaju odgovor na sve dileme sa kojima se susreću u proizvodnji rakije.

rakija-revolution-KUCEVO