Ukusi Prune na Novosadskom salonu vina

Vinarija i destilerija PRUNA nastavlja svoje predstavljanje na vinskim i rakijskim sajmovima i festivalima širom Srbije. Zato Vas pozivamo da 20. i 21. aprila nezaboravne trenutke provedete sa nama u prelepom ambijentu hotela Park, od 14h do 20h. Na štandu Prune možete pronaći sve ukuse vredne pažnje i čekanja. Čekamo vas da zajedno gradimo puteve nove sreće.

Novi Sad je konačno dobio specijalizovanu vinsku manifestaciju koja okuplja najvažnje aktere domaće i regionalne vinske scene, podržane sa nekoliko internacionalnih zvezda! Uz vinare, program masterklasova i radionica okupiće niz stručnjaka i predavača iz celog sveta. Biće to jedinstvena prilika za veritkalne i horizontalne degustacije specijalnih berbi čuvenih vina, kao i za istraživanje autentičnh sorti i teroara, te odgovore na pitanja prodaje i osvajanje novih tržišta. Novosadski salon vina koncipiran je tako da ljubiteljima vina, ugostiteljima, somelijerima i vinskim profesionalcima otvori prostor da se na najbolji način upoznaju sa aktuelnom produkcijom i ponudom na domaćem tržištu. Organizaciju Salona vina u Novom Sadu potpisuju Wine Identity inicijativa, magazin Vino & Fino, kao i Udruženje somelijera Vojvodine. Ovaj festival donosi oprobane i profesionalne prakse svetskih vinskih festivala  u koje unosi inovativnost… Potpuno posvećen kvalitetu i profesionalnim posetiocima, ovo je festival na kom će vinari moći da na efikasan način uspostave direktan kontakt sa vlasnicima i menadžerima restorana, somelijerima, trgovcima i distributerima .


Datum: 20. i 21. april 2018. godine

Lokacija: Hotel Park, Ulica novosadskog sajma 35, Novi Sad

Radno vreme: 12h-20h

Ulaznice: Ulaznice za Novosadski salon vina predstavljaju dnevnu kotizaciju koja uključuje degustaciju izloženih vina i delikatesa. Dnevna ulaznica iznosi 1.000,00 dinara i može se kupiti  putem interneta kroz GIGS TIX mrežu  ( http://gigstix.com/  ) ili na licu mesta u hotelu Park tokom trajanja Novosadskog salona vina. Dnevna ulaznica ne uključuje prateći program.

Kaucija za čašu: 300 dinara. Prilikom vraćanja čaše, posetioci dobijaju natrag iznos kaucije za čašu.