Idealan poklon za rodjendane i slave – Pruna premium rakije – Pruna

Idealan poklon za rodjendane i slave – Pruna premium rakije

Pruna premium rakije.

U premium liniji rakija nalazi se PRUNA PREMIUM ŠLJIVA (rakija od šljive) i PRUNA PREMIUM VILIJAMOVKA (rakija od kruške vilijamovke). Nove redizajnirane etikete i kartonske kutije premium linije, ćilibarna boja pića, prijatan svež i opojan miris prepun voćnih aroma predstavljaju idealan poklon za svakog hedonistu. Naše premium rakije ostavljaju mekanu i pitku impresiju u završnici zbog čega su omiljene kod pripadnica lepšeg pola, a u njima uzivaju čak i osobe koje nisu ljubitelji alkohola.

Šta mogu da očekujem od rakije PRUNA PREMIUM ŠLJIVA?

Svetlo ćilibarna boja PRUNA ŠLJIVA rakije od šljive u čaši ukazuje na plemeniti uticaj odležavanja u hrastovom buretu. Miris prijatan, opojan, svež. U aromatskom profilu dominira sveža šljiva, vanila, lekovito bilje, cimet, hrast. Pun, harmoničan ukus koji je dodatno zaokružen slasnom impresijom. Kako se ukus razvija, arome šljive se dopunjuju tonovima crne čokolade, hrasta, vanile, cimeta, citrusa. Rakija ostavlja sveukupnu mekanu i pitku impresiju u završnici.

Šta mogu da očekujem od rakije PRUNA PREMIUM VILIJAMOVKA?

Kruška vilijamovka spada u red najcenjenijih sorti kruške zbog svoje naglašene aromatičnosti. Upravo te arome i elegancija su sačuvane i pretočene u premijum proizvod PRUNA VILIJAMOVKA Rakija od kruške. Miris koncentrovan, dominantno voćni, jasna aroma zrele kruške, žutog voća, meda, cvetni tonovi. U ustima, ekstraktivna, snažna, blago slatkasta voćna impresija. Koncentrovan ukus kruške i prijatna voćna slast ostavljaju punu, zaokruženu, mekanu impresiju na nepcima. Uzbudljiva, duga, voćna završnica.

U kojim bocama se mogu kupiti PRUNA PREMIUM RAKIJE?

Pruna PREMIUM proizvodi su dostupni u bocama od 0,35l i 0,7l. Za boce od 0,7l imamo opciju tvrde kartonske kutije koja je idealna kada se radi o poklonu. Boce od 0,35l mogu se kupiti u LUX BOKSU, kutiji od tvrdog kartona u koju staju dve boce. Idealnu opciju za poklon predstavlja boca PRUNA PREMIUM ŠLJIVA i PRUNA PREMIUM VILIJAMOVKA u ovoj kutiji.

Gde mogu da kupim PRUNA PREMIUM RAKIJE?

PRUNA PREMIUM RAKIJE kao i druge premium proizvode možete da kupite na našem sajtu pruna.rs uz BESPLATNU DUSTAVU na teritoriji cele Srbije. Više informacija o našim prodajnim mestima možete pogledati ovde PRUNA PRODAJNA MESTA.
Naravno ukoliko vas put nanese u golubački kraj uvek možete posetiti našu destileriju i na licu mesta kupiti i probati naše proizvode kao i odabrati neku od mnogih tura kroz našu destileriju i vinariju. Više informacija o lokaciji PRUNA destilerije pogledajte ovde PRUNA DESTILERIJA I VINARIJA

Ukoliko živite u Austriji ili Švajcarskoj PRUNA proizvode možete kupiti na adresama ispod.

Austrija:

Rakija & Vino
Gumpendorferstraße 105,
Wien 1060, Austria
Telefon: +43 676 59 199 59
E-mail: office@rakija-vino.at
Web: www.rakija-vino.at

Švajcarska:

The Liquor Store
Baumstrasse 45
5012 Schönenwerd, Switzerland
Telefone: +(41) 62 849 4000
E-mail: info@liquor-store.ch
Web: liquor-store.ch

Top Market & Partner GmbH
Gasshof 1
6014 Luzern, Schweiz
Telefon: +(41) 41 252 09 70
E-Mail: info@topmarket-partner.ch
Web: www.topmarket-partner.ch

Putrnik GmbH
Flughafen Zürich (Terminal 2-Abflug)
CH-8060 Zürich (Flughafen), Schweiz
Telefon: (+41) 43 544 7007
Web: putnik.ch