PRUNA VINA I RAKIJE NA SERBIA FASHION WEEK – Pruna

PRUNA VINA I RAKIJE NA SERBIA FASHION WEEK

Destilerija i vinarija Pruna će doprineti svojim poznatim ukusima da jedanaesti po redu Serbia Fashion Week protekne u dobrom raspoloženju i zabavi. Pridružite nam se od 21-26. novembra u kongresnom centru “Master” Novosadakog sajma u Novom Sadu da zajedno zagrejemo atmosferu!

Serbia Fashion Week je dugotrajni projekat koji radi na stvaranju ekonomskog razvoja i prilika za sledeću generaciju dizajnera mode, aksesoara i tekstila dok se Srbija priprema za integraciju u Evropsku Uniju. Ova nova talentovana generacija će biti bitna za buduća otvaranja novih radnih mesta kao i za ekonomski razvoj zemlje.

Serbia Fashion Week je savršeno “oruđe” koje pokazuje svetu svu energiju, mladost i entuzijazam ne samo svojih talentovanih dizajnera, već i svog vrsnog stvaralaštva i sektora proizvodnje.

Kao poslovni prozor u svet, Serbia Fashion Week je savršeno medijsko oruđe koje već pomaže Srbiji da obezbedi njen internacionalni identitet kako kulturnog centra, tako i da promoviše srpsku modu, aksesoare i tekstilnu industriju, proizvodnju i turistički sektor.