PROLEĆNI SAJAM VINA, 18. I 19. MAJ 2018. – Pruna

PROLEĆNI SAJAM VINA, 18. I 19. MAJ 2018.

Vinarija i destilerija Pruna poziva Vas da zajedno sa nama ovog proleća budete deo najveće i najznačajnije sajamske manifestacije u Jugoistočnoj Evropi, i da u okviru 85. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, od 18. do 19. maja, posetite Prolećni festival vina. Izgradimo zajedno ovog proleća nezaboravne uspomene ispunjene ukusima vrednim pažnje.

Na Prolećnom festivalu vina ove godine svoje proizvode predstaviće preko 100 izlagača – proizvođača vina i rakije, kao i predstavnika gastro sektora , a održaće se 18. i 19. maja u kongresnom centru „MASTER“ Novosadskog sajma.

Pored promocije najboljih, najkvalitetnijih i najlepših proizvoda sa ovih prostora, festival će imati i edukativni karakter. Učesnici će na radionicama imati priliku da nauče kako da unaprede proizvodnju vina i rakije, koje su sorte i zbog čega bolje, kako se ocenjuje kvalitet rakija i vina.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu ove godine proslavlja 85. godišnjicu održavanja, pa se očekuje 1150 akreditovanih novinara kao i živa diplomatska aktivnost sa velikim brojem privrednih delegacija iz celog sveta.

Datum: 18. i 19. maj 2018. godine
Lokacija: Master centar Novi Sad, Hajduk Veljkova 11, Novi Sad